VÅRA ÖL

Barrel Stack

En stor del av Nyckelbryggeriers 100-åriga tradition förknippas med öl.

Key Beer, Älvsby Pale Ale, India Pale Ale och Julöl är några av alla favoriter som människor tagit till sina hjärtat – alla noggrant bryggda på den bästa av råvaror – unikt vatten från Älvsby Källa.

Nu lanserar vi stolt en ny ölfamilj: Riff By Dregen – Lager, IPA & Alkoholfri. Samtliga drycker är  bryggda av dom bästa råvarorna och till distade toner av ädlaste smak.

Key Beer

key-beer_edited.png

Nr: 33087

Maltig smak med liten sötma inslag av apelsinskal, knäckebröd och honung. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av eller ljust kött.

Finns även som 3,5%.

Ipa

ipa_edited.png

Nr: 33610

Maltig smak med tydlig beska, inslag av råglimpa, knäck, hjortron, honung och bergamott. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av lamm- eller nötkött. Finns även som 3,5%.

Riff Alkoholfri

alkoholfri-1_edited.png

Nr: 33087

Maltig smak med inslag av halm och knäckebröd. Serveras vid cirka 8°C som sällskapsdryck, till buffé eller till rätter av fisk eller ljust kött.

ÄPA

apa_edited.png

Nr: 32310

Maltig smak med inslag av knäckebröd, torkade aprikoser, ljus sirap, apelsinskal och örter. Serveras vid 10-12°C till rätter av lamm- eller nötkött. 

Finns även som 3,5%.

Riff IPA

24598681_400.png

Nr: 51970

Humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av apelsinskal, tallkåda, torkade aprikoser, knäckebröd och sirap. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av lamm- eller nötkött.

Julöl

julol_edited.png

Nr: 33319

Nyanserad smak med inslag av vörtbröd, apelsinskal, torkade aprikoser och nougat. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.

Finns även som 3,5%.

Riff LAGER

24594649_400.png

Nr: 51837

Maltig smak med inslag av knäckebröd, timjan och apelsin. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt, eller till rätter av fisk och ljust kött.

Riff APA by Dregen_edited.png

Maltig, nyanserad smak med inslag av sirap, kavring, russin, honung, torkade aprikoser och apelsinskal. Serveras vid 10-12°C som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk-, lammeller nötkött.

Riff APA

24440316_800.png

Påsköl

Nr: 56656

Nr: 31548

Maltig smak med liten sötma, inslag av sirapslimpa, apelsin, choklad, apelsin och rostade nötter. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.

Lager

unnamed2.png

Nr: 37667

Maltig smak med inslag av knäckebröd, aprikos, apelsin och örter.

Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk eller ljust kött.

ÄPA 3,5%

ÄPA3.jpg

En Pale Ale som inspirerats av Norrbottens fjällar och vattendrag, dom djupa dalarna och höga topparna. En maltig smak med inslag av knäckebröd som ger en känsla av tradition. En topp av torkade aprikoser, ljus sirap, apelsinskal och örter som tar steget in i framtiden. Vi är lika stolta över våran Pale Ale som över vår historia. En smak som ger känslan av att komma hem.

IPA 3,5%

IPA_KOPPAR.jpg

En India Pale Ale som inte försvinner i sorlet, lite som en trofast vän. Denna IPA bjuder in till en härlig maltig smakupplevelse med ursprung från de norrländska vidderna med tydlig beska, inslag av råglimpa, knäck och hjortron! Därtill uppnås en återhållsamt trygg och härlig balans som även bjuder på generös höjd med honung och Bergamo.

Lager 3,5%

LAGER_GULD.jpg

En härlig fräsch Ljus Lager med tydlig karaktär som man inte missar! Den medelfylliga smaken bjuder på en härlig humlearomatisk ton som väl matchar den behagligt maltiga doften med inslag av ljust bröd, honung och en touch av citrus.

Lager Alkoholfri

FRI_BEIGE.jpg

Ett suveränt alkoholfritt alternativ med en lättare karaktär som präglas av maltiga inslag både vad gäller doft som smak. Därtill en harmonisk balans sprungen ur humle och brödig karaktär, med drag åt sprött knäckebröd. Den gula, närmast gylleneklara färgen, förstärker den fräscha och friska upplevelsen som uppnås genom den kalljästa produktionsprocessen. Ett alternativ för alla tillfällen!

Släpps i början av juni.